Helgens naglar

Essie - Bikini so Teeny

Blålila eller lilablå?

 
 
 
Arkivbilder från 2010
 
 
 

Klick!

Samsung Galaxy SIII

Vad längtar du till?

Arkivbilder från 2012
Vad längtar du till? Jag låter bilderna visa vad jag längtar efter! :)

Djupdyk i arkivet..

Arkivbilder från 2012
Jag kopplade ikväll in min gamla externa hårddisk där alla mina bilder ligger säkerhetskopierade.. rotade fram lite bilder jag aldrig tog tag i och redigerade klart från förra våren!

Minusgrader..

Arkivbild från 2011

Självporträtt

Nikon D7000 + Nikkor 35mm f1.8G

Förutom och ha höjt intensitet och kontrast har jag redigerat bort en stor finne i pannan, annars är bilden i stort sett orörd från kameran.. behöver jag säga att jag tokälskar min nya kamera? :)

Teaser..

Samsung Galaxy SIII
Sneak peak från min instagram om vad jag ska redigera i morgon! :)

Tulpaner igen..

Nikon D7000 + Nikkor 35mm f1.8G
Så fina de ääär! Tyvärr har de vissnat och kastats nu, och ersatts av påskliljor.. men det är ju inte alls samma sak (och inte lika fint!), bara tradition för det snart är påsk! :)

Nailsss

Samsung Galaxy SIII
Mina naglar är inte något vidare långa just nu.. men nu är de i alla fall fina med glitter! Underkläderna till denna manikyr är China Glaze Liquid Leather och glittret heter Orly Embrace. Helt ljuvligt fint tycker jag!

Ny design..

Nikon D7000 + Nikkor 35mm f1.8G
Ja, alltså.. jag blev så less på min förra bloggdesign att jag bestämde mig för att fixa en annan.. och det blev en av blogg.se's mallar faktiskt, mest för jag är för lat för att orka fixa en egen. Jag är sjukt nöjd i alla fall! För det var ungefär en sådan här jag tänkt mig, där jag kan få in större bilder och få mer fokus på mina bilder, och nu slapp jag ju göra allt jobb.. tack blogg.se! :)

Tulpaner

Nikon D7000 + Nikkor 35mm f1.8G
Tulpaner är min favoritblomma året runt, och i mitt kök just nu går det inte riktigt och missa.. här är en bild på en av dem som ville lägga sig ner :-)